WIE ZIJN WIJ

“Niet de alledaagse coverband maar een band die originele keuzes maakt in hun repertoire”, zo wordt The Bridge beschreven door de jury van een van de poprondes waar we in de prijzen eindigden.

The Bridge is een band uit Deventer en omstreken die is geboren in de wijk de Hoven.4065e5_2211d462bfb2e6aaa81a5c6e8a9ca77b.png_srz_973_645_75_22_0.50_1.20_0.00_png_srz
Een gelouterde en enthousiaste groep muzikanten vond elkaar in gelegenheidssessies in ’t Hovenhuus, waaruit op basis van vriendschap en een gezamenlijke liefde voor muziek The Bridge is ontstaan.

The Bridge is een spannende coverband die zompig kan rocken als The Black Keys en Queens of the Stoneage, maar die ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft.  Het continue veranderende repertoire spant zich uit over de hele rock- en popgeschiedenis van Elvis en Dusty Springfield, via Tina Turner, Iggy Pop en de B52’s naar Sam Fender, Nothing But Thieves en War On Drugs. Kom kijken, luisteren, genieten en feesten met ons!

 

Foto’s van de Band. Met dank aan Rene Egbring en Marco Balster (Mr Jingles) !

EGBERT

Elektrische en acoustische gitaar, zang en mondharmonica

 
KARIN

Zang en percussie

 
TON

 Toetsen, dwarsfluit, saxofoon en zang

 

   

   

RENÉ

Drummert

 
 
JEROEN

Elektrische en  acoustische gitaar

 
 
GUSTAV

Elektrische gitaar

 
 
CHARLES

Bas